Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αντιαεροπορικό στα κοντέινερς, ναζιστικά σύμβολα στο σπίτι

nazi
Οι αρχές που ερευνούν τα κοντέινερς τα οποία φέρονται να συνδέονται με φυγόδικο εφοπλιστή, και να έχουν σχέση με το “κρυμμένο οπλοστάσιο” της Χρυσής Αυγής, έφτασαν σε… λαβράκι.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, μεταξύ άλλων εντόπισαν ένα αντιαεροπορικό όπλο, καναδικής προέλευσης, το οποίο ωστόσο δεν είναι λειτουργικό.

Επίσης, η αστυνομία έκανε γνωστό πως στο σπίτι του εφοπλιστή βρέθηκαν μερικά ακόμη όπλα, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα, εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος των οποίων κατασχέθηκε.
Συνέχεια χθεσινής μας ενημέρωσης ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας στην έπαυλη φυγόδικου ημεδαπού, στην περιοχή της Βούλας Αττικής, η οποία διενεργείται κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν βρεθεί επιπλέον και κατασχέθηκαν:
· πιστόλι Walther 357 Magnum,
· πιστόλι Walther 9 mm,
· τέσσερα (4) πιστόλια Glock 9 mm,
· τέσσερα (4) πιστόλια Glock 0,45,
(για όλα τα παραπάνω πιστόλια – συνολικά 10 – έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων),
· βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί,
· άλλες είκοσι τέσσερις (24) διόπτρες σκόπευσης στόχου,
· μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,
· πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων,
· βαλλίστρα με διόπτρα,
· δύο (2) τόξα με μεγάλο αριθμό βελών,
· ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και
· μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM, βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.
Επιπλέον βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα, εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος των οποίων κατασχέθηκε.
Σε βάρος του ημεδαπού επιστάτη της έπαυλης σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα το απόγευμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου