Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σελίδα που αξίζει να δείτε! Δελτίο Τύπου Greecevirtual


Σε συνέχεια της προσπάθειας να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας δύο ακόμα προορισμοί πανοραμικής απεικόνισης 360 μοιρών έρχονται να προστεθούν μέσα από τη σελίδα www.greecevirtual.gr .Αυτή τη φορά από τη Κρήτη. 
Μπορείτε είδη να περιηγηθείτε στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο  πατώντας πάνω στις παρακάτω εικόνες.


Ενσωματωμένη εικόνα 2


Ενσωματωμένη εικόνα 3

Η  Greecevirtual δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια πλήρη και περιμετρική άποψη του χώρου που παρατηρεί, μετακινώντας με το ποντίκι του τη φωτογραφία από όποια πλευρά θέλει – πάνω – κάτω – δεξιά - αριστερά. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο ο επισκέπτης τής ιστοσελίδας διαβάζει κάθε πληροφορία του χώρου που ξεναγείται, σε κείμενο στα αγγλικά και ελληνικά, βλέπει και μετακινεί την πανοραμική φωτογραφία - υψηλής ανάλυσης - στην οθόνη του, ακούει τους φυσικούς ήχους του κάθε χώρου! και φυσικά παρατηρεί και το χάρτη της Google με το ραντάρ να δείχνει το σημείο στο οποίο  βρίσκεται. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται η πανοραμική ξενάγηση στις σημαντικότερες περιοχές.
Με απλά λόγια, ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να περιηγηθεί μέσα από τον υπολογιστή του ή ακόμα και από το κινητό του σε πολλά σημεία της Ελλάδας.
          

 Δείγμα της δουλειάς της Greece Virtual μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.greecevirtual.gr , όπου θα δείτε αντίστοιχες δουλειές για την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη,
τη Σαντορίνη, την Κω, τον  Άγιο Ευστράτιο και πολλά άλλα μέρη.
                                                        
                                                Η ανάδειξη της τουριστικής ΕΛΛΑΔΑΣ είναι και δική σας μέριμνα!


Κ   α   ι       σ   υ   ν   ε   χ   ί   ζ   ο   υ   μ   ε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου