Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Υποτροφίες από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά


6 υποτροφίες σπουδών σε νέους οικονομικά ασθενών οικογενειών από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Πειραιά

Με βαθιά συναίσθηση της περιόδου κρίσης που διανύουμε και αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά –στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης-προσέφερε 6 υποτροφίες σπουδών σε νέους –δημότες Πειραιά- οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών, παρέχοντας, με αυτόν τον τρόπο, γενναιόδωρα, το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό της Εκπαίδευσης.
Έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Δήμου Πειραιά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ανταποκρινόμενος  στο κάλεσμα του δήμου –και των καιρών- στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πειραιά, η οποία συνοψίζεται, ουσιαστικά, στην πανταχόθεν υποστήριξη οικογενειών, που το εισόδημά τους έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.  
Σε αυτήν την κατεύθυνση, παρείχε:
  • 2 πλήρεις υποτροφίες
  • και 4 ετήσιες υποτροφίες
για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, σε ειδικότητες των Τομέων Επισιτισμού, Υγείας και Ομορφιάς, σε 6 νέους του Δήμου Πειραιά, ηλικίας 18-19 ετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολάβουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και παράλληλα να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία, με την «υπογραφή» του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας: του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Καλωσορίζοντας τους νέους σπουδαστές στην πολυπληθή «οικογένεια» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013, η κ. Ιουλία Χιόνη, αναπληρώτρια Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, τους ενημέρωσε για τα προγράμματα σπουδών που επέλεξαν και τους παρουσίασε, εν συντομία, τις ευκαιρίες που τους ανοίγονται για το επαγγελματικό τους μέλλον, μέσα από τις σπουδές τους στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για άλλη μια φορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προβαίνει σε ενέργειες που αποπνέουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη, ως αντίβαρο στην κρίση.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου