Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

"Στημένο" το Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν!

Στην αποκάλυψη πως ο αγώνας Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν για το Champions League της σεζόν 2009-2010 είχε στηθεί, προχώρησε εφημερίδα της Δανίας.
Μετά την αποκάλυψη της Europol για εκατοντάδες ύποπτους αγώνες, δημόσιευμα αναφέρει πως ένα από αυτά τα ματς είναι αυτό της Λίβερπουλ με τη Ντέμπρετσεν, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2009, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Η δανέζικη εφημερίδα "Ekstra Bladet" ισχυρίζεται μέσω δημοσιεύματος πως ο άνθρωπος που δωροδοκήθηκε για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς ήταν ο γκολκίπερ των Ούγγρων, Βούκασιν Πολέκσιτς.

Η "αποστολή" του τερματοφύλακα ήταν να φροντίσει ώστε να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο ματς, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ αφού το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0.

Ο Πολέκσιτς μάζεψε μεν μία φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του, όταν απέτυχε να μπλοκάρει σουτ του Τόρες και είδε τον Κάιτ να σκοράρει στην επαναφορά, ωστόσο φαίνεται πως "ατύχησε" μιας που η Λίβερπουλ είχε μόνο 7 σουτ προς την εστία και ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε αμυντικές αλλαγές προς το φινάλε για να κρατήσει τη νίκη.

Η ίδια εφημερίδα υπογράμμισε πως ο ίδιος τερματοφύλακας κατηγορείται για δωροδοκία και στο ματς κόντρα στη Φιορεντίνα που έληξε 4-3 υπέρ των Ιταλών (στους ομίλους του Champions League την ίδια σεζόν), με τις Λίβερπουλ και Φιορεντίνα πάντως να μη φέρονται πουθενά αναμεμειγμένες σε αυτό το σκάνδαλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου