Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για το νέο crossover της Suzuki!


Το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο crossover της Suzuki θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου 2013.


Το νέο μοντέλο της κατηγορίας Γ (C-Segment) βασίζεται στο πρωτότυπο S-Cross που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2012 στο Παρίσι.

Πρόθεση της Suzuki είναι με το νέο αυτοκίνητό της να προσφέρει ασύγκριτη πολυχρηστικότητα. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν κρύβει τον crossover χαρακτήρα του. Το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο, με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του, ενώ το εξελιγμένο σύστημα 4WD, ένας τομέας στο οποίο διακρίνεται η Suzuki, εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά και οδηγική ευχαρίστηση.

Όλες οι πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα παρουσιαστούν σε ειδική συνέντευξη τύπου την πρώτη δημοσιογραφική ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 5 Μαρτίου, ώρα 13.30 στο Stand 4251 του Hall 4. Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 7 Μαρτίου 2013 και θα διαρκέσει έως τις 17 Μαρτίου.

Στο περίπτερο της Suzuki θα εκτεθούν επίσης τα Alto, Splash, Swift, SX4, Jimny και Grand Vitara, ενώ το παρόν θα δώσει και το νέο Kizashi.



Για το teaser βίντεο και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση πατήστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου