Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΓ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Άνανδρη εμπριστική επίθεση δέχτηκαν τα ξημερώματα Σαββάτου (γύρω στις 5 π.μ. απ ότι υπολογίζει η πυροσβεστική) τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. στο Χαλάνδρι από αγνώστους. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι τεράστιες και πλέον ο χώρος είναι ακατάλληλος για χρήση. Σπασμένες τζαμαρίες κατεστραμένοι και καμμένοι τοίχοι. Το ευτύχημα είναι πως η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε και στα γύρω γραφεία. Το ερώτηματα είναι:

- πώς γνώριζαν οι εμπρηστές που βρίσκονται τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ απ τη στιγμή που δεν υπάρχουν διακριτικά αυτοκόλλητα της οργάνωσης.

-πώς μπόρεσαν και έφτασαν στο 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου όπου στεγάζονται τα γραφεία αφού το ασανσερ δε λειτουργεί και υπάρχει καγκελόπορτα ψηλή με λόγχες στις σκάλες μεταξύ ισογείου και 1ου ορόφου όπου δε μπορεί να σκαρφαλώσει άνθρωπος.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι το πιο αποκαρδιοτικό είναι ότι στο γραφείο υπήρχε σημαντική ποσότητα σχολικού υλικού που ήταν έτοιμο να διατεθεί στις άπορες οικογένειες του Δήμου Χαλανδρίου και κάηκε ολοσχερώς!!
Τέτοιου είδους ενέργειες σίγουρα δε ταιριάζουν στο πολίτευμα μας και περιμένουμε απ όλες τις παρατάξεις του Δήμου Χαλανδρίου να καταδικάσουν το γεγονός αυτό.

Ο Γ.Γ. ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Τσιαμπάς Θάνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου