Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα;

Η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν φοβήθηκε ποτέ να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν δίστασε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα και να αναφερθεί και στα λάθη που πιστεύει ότι γίνονται στο χώρο της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια για αρκετά χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον οποίο πάντρεψε και συγκινήθηκε στο γάμο του.
 

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές σειρές της τηλεόρασης και έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές ενώ ο κόσμος σε κάθε της εμφάνιση την έχει καταχειροκροτήσει. 

Αυτή την περίοδο η Κατιάνα Μπαλανίκα, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, εμφανίζεται στην παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά φέτος, μετά την περυσινή επιτυχία και την περιοδεία της, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη». 

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, όπως έχει άλλωστε δηλώσει και στο παρελθόν, για την κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι Έλληνες. «Είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που συμβαίνουν» έχει πει. Και αναφέρει ότι διαβάζει και προσπαθεί να κινείται, όσο μπορεί. 

Η Κατιάνα Μπαλανίκα υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ μέρος του συστήματος και γι’ αυτό δε φοβήθηκε ποτέ να πει τα πράγματα με το όνομά τους. πιστεύει μάλιστα ότι τα πράγματα στο χώρο της χειροτερεύουν διαρκώς και γι’ αυτό θεωρεί ότι όσοι ασχοληθούν με την υποκριτική, πρέπει, τουλάχιστον να έχουν βρει και μία εναλλακτική. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου