Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

 Προετοιμάζονται για το συνέδριο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


kammenos
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα είναι πρόεδρος της Κεντρικής Προσυνεδριακής Οργανωτικής Επιτροπής (ΚΠΟΕ), η οποία θα προετοιμάσει τις διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Η επιτροπή θα απαρτίζεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την Διοικούσα Επιτροπή, έναν εκπρόσωπο των συντονιστικών επιτροπών ανά εκλογική περιφέρεια, την εκπρόσωπο της νεολαίας, και την Γραμματεία Οργανωτικού.
Επίσης στην επιτροπή θα συμμετάσχουν και οι πρώην βουλευτές κ.κ. Σμολοκτός Νικόλαος, Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Ευγένιος, Κωνσταντόπουλος Ιωάννης, Αρβανίτη -Πρεβεζάνου Ευγενία, Κουμπάνης Συμεών, και τα κομματικά στελέχη κ.κ Λιάπης Ευάγγελος, Καμπιώτης Σπύρος, Τοσουνίδης Θεόδωρος, Γούλιας Πέτρος, Γιάντση Άννα -Μαρία, Γεωργόπουλος Παναγιώτης, Τσαλίδης Φίλιππος, Τόμπρας Κυριάκος, Μαρκάτος Νικόλαος Μαζαράκη Έφη και Παπαλεξόπουλος ‘Αγγελος. Πρόεδρος της ΚΠΟΕ ορίζεται ο πρόεδρος του Κινήματος.
Παράλληλα συστήνονται εκτελεστικές περιφερειακές προσυνεδριακές επιτροπές στις 13 Διοικητικές Περιφέρειες, οι οποίες θα απαρτίζονται από έναν εκπρόσωπο της συντονιστικής του κάθε Νομού που ανήκει στην περιφέρεια. Επικεφαλής τίθενται οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι κοινοβουλευτικής ευθύνης βουλευτές ενώ συμμετέχει ο αντίστοιχος σύνδεσμος της γραμματείας οργανωτικού.
Ο κύκλος των προσυνεδρίων θα ανοίξει με το προσυνέδριο στην Καβάλα στις 2 Φεβρουαρίου το οποίο θα έχει θέμα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, και θα κλείσει στις 13-14 Απριλίου με το προσυνέδριο στην Ύδρα, που θα έχει ως κεντρικό θέμα τις προτάσεις του κόμματος για τη νεολαία.
Με την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου ξεκινά παράλληλα αντίστοιχη διαδικτυακή διαδικασία σε ψηφιακή πλατφόρμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος το πλαίσιο συζήτησης κάθε προσυνεδρίου θα περιλαμβάνει: Α)Οργάνωση-Καταστατικές Αρχές Β)Πολιτική φυσιογνωμία-Ιδεολογικό Γ)Εθνική Πρόταση- Κυβερνητικό Πρόγραμμα και Δ)ειδική θεματολογία ανά προσυνέδριο.
Με την λήξη του προσυνεδριακού διαλόγου, συγκροτείται Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) η οποία θα προκύψει από την εκλογή εκπροσώπου ανά περιφέρεια και την συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Διοικούσας Επιτροπής και μελών που θα οριστούν από την προσυνεδριακή διαδικασία, με απόφαση του προέδρου του κινήματος. Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας θα εκλεγούν ένας ανά προσυνέδριο(15).
Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) θα καθορίσει το πλαίσιο διεξαγωγής του συνεδρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου