Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Παραλίγο σύρραξη σε ταβέρνα στο κέντρο του Ηρακλείου για μια... απόδειξη!

Η κίνηση του ιδιοκτήτη της πολύ γνωστής ταβέρνας να μην κόψει απόδειξη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην είσοδο του καταστήματος είχε ταμπέλα που έγραφε ότι αν δε λάβει κάποιος απόδειξη φεύγει, παραλίγο να οδηγήσει σε συμπλοκή!
 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα που ζήτησε το λογαριασμό, ο οποίος ήταν περίπου 150 ευρώ, έλαβε αντί για απόδειξη, ένα μηχανογραφημένο χαρτί σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα κομπιουτεράκια των Λογιστηρίων.

Αρχικά κανείς από τα μέλη της παρέας δεν πρόσεξε την ... πονηριά του καταστηματάρχη. Όταν όμως έγινε αυτό αντιληπτό, τότε ολόκληρη η παρέα - που ήταν και μεγάλη- έκανε την κίνηση να φύγει, χωρίς φυσικά να αφήσει τα χρήματα του λογαριασμού.

Οταν ο σερβιτόρος πήγε να μαζέψει το τραπέζι, είδε ότι δεν είχαν αφήσει λεφτά και πήγε ξωπίσω τους, προλαβαίνοντας τους στην πόρτα, για να τους ζητήσει τα ...ρέστα.

Εκείνη τη στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν και ευτυχώς ο ίδιος ο καταστηματάρχης έδωσε τη λύση, δίνοντας την κανονική απόδειξη! Αλλιώς οι πελάτες εξαγριωμένοι από την κοροϊδία, ποιος ξέρει πως μπορεί να ξεσπούσαν 


creteplus.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου