Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσή Αυγή: Ούτε τους “αγανακτισμένους”, ούτε τους “αριστερούς”… ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ τρέμει ένα ολόκληρο Σύστημα


Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή είχε αναγγείλει ανοικτή συγκέντρωση ενάντια στο μνημόνιο στην πλατεία Συντάγματος. Οι αρμόδιες αρχές είχαν ενημερωθεί και η όλη διαδικασία ήταν απόλυτα νομότυπη. 15 λεπτά πριν τις 7, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αναίτια και άνανδρα τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους εκατοντάδες Εθνικιστές που συγκεντρώνονταν στην πλατεία Συντάγματος (ανάμεσά τους ηλικιωμένοι άνθρωποι και γυναίκα σε εγκυμονούσα κατάσταση).


Η επίθεση ήταν εντελώς απρόκλητη και φανερώνει τον πανικό της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που προσπαθεί με κάθε μέσο - «νόμιμο» και παράνομο - να περιορίσει τη συνεχή ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Το Νομικό τμήμα του Κινήματός μας θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Το ΒΗΜΑ radio μετέδωσε λίγα λεπτά πριν την επίθεση επακριβώς: “Το αυγό του φιδιού έχει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και καλείται κάποιος να το σπάσει…”! Τελικά το έργο ανέλαβαν οι μπράβοι του Μνημονίου για λογαριασμό τους. Δε μας κάνει καμία εντύπωση η ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αναίτια και άνανδρη επίθεση των χαμηλόμισθων υπαλλήλων της αστυνομίας. Σ’ αυτή τη χώρα, που είναι απόλυτα παραδομένη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους υπηρέτες ξένων δυνάμεων, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός οργανισμός που μπορεί να συσπειρώσει το λαό, να αφυπνίσει συνειδήσεις, να σταματήσει την προδοσία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου