Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ από μυστική δημοσκόπηση...


... που δίνει 37% στη ΝΔ με αρχηγό τον Καραμανλή!
Σοκ προκαλεί στη Συγγρού μυστική δημοσκόπηση που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία και θέλει τη ΝΔ με επικεφαλής τον Καραμανλή να φθάνει σε ποσοστό 37% ενώ με τον Αντώνη Σαμαρά να είναι μόλις μετά βίας στο...
21%!

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι γνωστό σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ αλλά και στους δύο ενδιαφερόμενους, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.

Οι νεοδημοκράτες απογοητευμένοι από την ανοχή και τις κωλοτούμπες του Αντώνη Σαμαρά στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον ηρωικό πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος σε εθνικές υποθέσεις όπως το σχέδιο Ανάν αλλά και τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη είχε τα κότσια να σταθεί όρθιος κόντρα σε πάσης φύσεως συμφέροντα.

Αυτό που φυσικά επαναλαμβάνουν οι νεοδημοκράτες είναι ότι τον Καραμανλή τον έφαγαν οι επιλογές των υπουργών του όπως οι Αλογοσκούφης, Σουφλιάς, Βουλγαράκης, Σπηλιωτόπουλος κλπ.

Ο Σαμαράς καλά θα κάνει να πάρει στα σοβαρά την αγωνία των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων αλλά και των στελεχών του, για το που πάει η παράταξη πριν είναι πολύ αργά για τον ίδιο…

kourdistoportocali.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου