Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ένα μουσείο για το… πέος

Γιορτινές μέρες γαρ και ενδεχομένως ορισμένοι που έχουν ένα μικρό κομπόδεμα και ο μισθουλάκος τους δεν έχει φτάσει ακόμα τα 500 ευρώ θα θελήσουν να επισκεφτούν κάποια χώρα του εξωτερικού (λέμε τώρα). Ας υποθέσουμε επίσης ότι έχετε βρεθεί σε μονότονα και βαρετά μουσεία στα οποία προσποιήστε ότι είσαστε εκστασιασμένοι από αυτό που βλέπετε για να το παίξετε και λίγη κουλτούρα.


Τι θα λέγατε όμως αν βρίσκατε ένα μουσείο με πάνω από 200… πέη διαφόρων σχημάτων και μεγεθών; Και όμως, υπάρχει και βρίσκεται στο Husavik της Ισλανδίας.

Τα περισσότερα εκθέματα προέρχονται από το ζωικό βασίλειο και διατηρούνται μέσα σε γυάλινα αγγεία τα οποία είναι τοποθετημένα στους τοίχους του μουσείου.

Το μόνο όμως που έπαιρνε τόσο καιρό απουσία από αυτό το καλά… «προικισμένο» μουσείο ήταν το αντρικό πέος και αυτή την έλλειψη έσπευσε να την καλύψει ένας… 95χρονος ο οποίος έκανε δωρεά το μόριό του στο μουσείο μετά το θάνατό του.

Το μουσείο διαθέτει επίσης έργα τέχνης με ανάλογη θεματολογία και άλλα φαλικά αντικείμενα όπως ένα αμπαζούρ φτιαγμένο από τα γεννητικά όργανα ενός ταύρου.

Με το καλό να σας μπει λοιπόν το… 2012 και μην αγνοείτε την… επιμορφωτική διάσταση του θέματος. Εδώ δε χρειάζεται καν μουσείο… Μας έχουν κανονικά γραμμένους…

Γράφει ο Κηπουρός για: topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου