Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Κουίκ στη Β’ Αθηνών

 Μετά από μια δημόσια δημοσιογραφική διαδρομή, που σπανίως απαντάται στη χώρα μας, και έχοντας στηριχθεί διαχρονικά στην αξιοπιστία και την ευπρέπεια, ως συγκριτικά πλεονεκτήματα του λόγου και των θέσεών του, ο Τέρενς Κουίκ φαίνεται ότι θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.


Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Contra, θα αποδεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες τη σχετική πρόταση που του έχει κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στη Β’ Αθηνών.
Δηλαδή, να ενισχύσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις επόμενης κυβέρνησης του τόπου, στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια όχι μονάχα της Ελλάδας, αλλά συνολικά της Ευρώπης.
Ο Τέρενς Κουίκ υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο του ενημερωτικού τομέα της ΕΡΤ επί σειρά ετών, ενώ σε εκείνον στηρίχτηκε ο Μίνωας Κυριακού για να «χτίσει» τον τηλεοπτικό ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και το ειδησεογραφικό σκέλος του ραδιοφωνικού σταθμού του Ομίλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον Τέρενς Κουίκ, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, αναμένεται να είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και πάντα μάχιμος ρεπόρτερ, Πάνος Σόμπολος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου