Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Γυρολόγος» και «προσωρινός» ο Ροντούλης, απαντά ο Σιδερόπουλος


Σκληρή απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Στέλιου Ροντούλη σε ότι αφορά το φετινό κόστος του ΟΣΔΕ, έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστος Σιδερόπουλος.


Υπενθυμίζεται πως χθες, όπως πρώτο έγραψε το onlarissa.gr, ο Λαρισαίος υφυπουργός  αναφέρθηκε στο θέμα του κόστους των δηλώσεων του ΟΣΔΕ και ζήτησε από την άμεση επιστροφή των χρημάτων στους αγρότες, όπου αυτά έχουν καταβληθεί παράνομα (με βάση τη νέα κείμενη νομοθεσία που έφερε και το "ρήγμα" στις σχέσεις υπουργείου και ΠΑΣΕΓΕΣ με δεκάδες ΕΑΣ στη χώρα).

Μάλιστα έκανε ονομαστική αναφορά στην ΕΑΣ Λάρισας, κάτι που προκάλεσε την άμεση και έντονη δυσφορία του κ. Σιδερόπουλου ο οποίος μιλώντας στο onlarissa.gr δήλωσε τα εξής: «όσο ο κ. Ροντούλης ως πολιτικός γυρολόγος γυρνούσε από γραμματέας του Κ.Κ.Ε. στο ΠΑΣΟΚ και μετά στη Νέα Δημοκρατία επί προεδρίας Μπατζηλιώτη, για να καταλήξει στο φυσικό του χώρο, προσπαθώντας να βρει γραφείο να στεγαστεί, εμείς δίναμε τη μάχη για τον αγροτικό κόσμο και στα Τέμπη και στα Βιοκαρπέτ και στις Μικροθήβες και στις δικαστικές αίθουσες.
Σε ότι αφορά την ΕΑΣ Λάρισας, το πόσο πλάτη έβαλε ο κ. Ροντούλης και για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων όσον αφορά την παρέμβαση αλλά και για τα δικαστικά έξοδα που τόσα χρόνια πληρώνουμε το ξέρουν όλοι.
Αν αυτή τη στιγμή η Ένωση Λάρισας είναι πεσμένη κάτω, δεν δικαιολογείται κανείς να την χτυπάει, γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσει από το άλογο ο προσωρινός κύριος Ροντούλης».
Α.Ρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου