Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τον Καραμανλή, πως τον παρακολουθούσαν;


Αγαπητέ κύριε Διευθυντά,
Ενδιαφέρονται πράγματι οι Βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να μάθουν ποιός και γιατί κάνει τις τηλεφωνικές υποκλοπές και κάλεσαν τον πρόεδρο της σχετικής Ανεξάρτητης Αρχής για να τους διαφωτίσει; Έχουν οξύτατη αίσθηση του χιούμορ!

Θα ήταν πολύ  απλούστερο να διαβάσουν στη στήλη των αγγελιών των μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων τι είδους ”υπηρεσίες” προσφέρουν στους πελάτες τους τα πολυάριθμα Γραφεία ντετέκτιβ και θα το μάθαιναν αμέσως. Και το ποιοί και το γιατί και το πως!
Αν μάλιστα καλούσαν και κάποιον από αυτούς τους κυρίους να τους διαφωτίσει (οι διευθύνσεις και τηλέφωνά τους είναι δημοσιευμένα στις σχετικές αγγελίες) θα μάθαιναν όχι μόνο για τους κοριούς, τα μικροφωνάκια και τα άλλα σχετικά όργανα που έχουν πλημμυρίσει τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, αλλά πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα εγχώρια πχ και τα διαδικτυακά καταστήματα που πουλούν τελευταίας τεχνολογίας “εργαλεία”, διευθύνσεις, τεχνικές προδιαγραφές, τιμές και όλα τα σχετικά, με κάθε λεπτομέρεια.
Θα μάθαιναν επίσης πόσο κοστολογούν τα εν λόγω Γραφεία την υποκλοπή μιας “ερωτικής συνομιλίας” και πόσο μιας συνομιλίας οικονομικών παραγόντων ή πολιτικών, αστυνομικών, κακοποιών, φυλακισμένων, ανήσυχων συζύγων ή εραστών για την πίστη των συντρόφων τους και ότι βάλει ο κανονικός ή ο διαταραγμένος  νους του ανθρώπου. Και φυσικά πόσο κοστίζει μια μακροπρόθεσμη “συνδρομή” επιχειρηματικής κατασκοπίας.
Και ο κ. Εισαγγελέας θα μπορούσε βέβαια να αναζητήσει κάποια “ενημέρωση” από τις ίδιες στήλες των εφημερίδων ή ακόμη και να καλέσει κάποιον παλιό στο επάγγελμα του υποκλοπέα.
Πολλά θα μάθαιναν, αν πράγματι ήθελαν, όλοι οι παραπάνω αλλά και όσοι άλλοι έχουν αυτή την “περιέργεια”. Μάλλον όμως  φοβούνται πως θα ενταχθούν και τα δικά τους τηλέφωνα στα αντίστοιχα ΚΑΦΑΟ, ως  ”αντίποινα”  και αφήνουν “να το πάρει το ποτάμι”.
Υπάρχουν βέβαια και μερικοί άλλοι, όπως αυτοί που παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού τότε Κώστα Καραμανλή, αλλά αυτοί δεν χρησιμοποιούν τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Διαθέτουν πολύ πιο προηγμένα συστήματα. Αυτοί επομένως εξαιρούνται από  την “περιέργεια” της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Μετά τιμής,
Σταύρος Ελ. Γεωργίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου