Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στο υπόλοιπο Αττικής θα πολιτευθεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης


Όλα είναι ανοικτά τελικά με την υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανιδη. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να πολιτευτεί σε άλλη περιφέρεια καθώς, όπως λένε οι στενοί του συνεργάτες, για τον Ευριπίδη ο νομός Ροδόπης έκλεισε, είναι μικρός και δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του για κάτι παραπάνω στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που τον συμβουλεύουν, ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης του από τον νομό Ροδόπης στις επικείμενες εκλογές, ώστε να μην καταγραφεί στο πρόσωπο του καμία αντίδραση από τους ψηφοφόρους που ζητούν κάτι καινούργιο.
Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Σταΐκούρας, πατέρας του κουμπάρο του Χρίστου Σταΐκούρα και πρώην στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και επίσης κουμπάρου Κώστα Καραμανλή. Για αυτό το λόγο πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Σταϊκούρας πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει στη γνωστή ταβέρνα Meatme της Παιανίας, τραπέζι με διάφορους κομματικούς παράγοντες του υπολοίπου Αττικής.
Η ημέρα ήταν Δευτέρα και ταίριαζε ώστε η ταβέρνα να κλειστεί πριβέ. Εκτός από τον Σταϊκούρα που είχε το γενικό πρόσταγμα να κινητοποιήσει τα κομματικά στελέχη της περιοχής, σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση του πριβέ τραπεζιού, έπαιξε ο Σιδέρης Μάδης, στενός συνεργάτης του βουλευτή Γιώργου Βλάχου, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας αλλά και ιδιοκτήτης της ταβέρνας, οποίος ανέλαβε να μαζέψει στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο κάλεσμα τελικά ανταποκρίθηκαν περίπου είκοσι κομματικά στελέχη του Υπολοίπου Αττικής. Εκεί για πρώτη φορά ο Ευριπίδης, παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι στις σκέψεις του να είναι υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής και διερευνά την προοπτική αυτή και έχει διασφαλίσει το ΟΚ από τον Σαμαρά.
Όλοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια και υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό του. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Γιώργος Γούσης πρώην ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας επί Στυλιανίδη, ο όποιος τελικά πλήρωσε το τραπέζι αλλά με έναν όρο όπως είπε: ότι στον επόμενο υπουργείο που θα αναλάβει ο Στυλιανίδης ο ίδιος θα αναβαθμιστεί σε Γενικό Γραμματέα.
Μάλιστα είχε να προτείνει και τον αντικαταστάτη του στο υπουργείο παιδείας. «Είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κύριε υπουργέ», είπε γελώντας στον Ευριπίδη. Και να σημειωθεί ότι συμμετέχει στην πληρωμή του τραπεζιού!!!


http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου