Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Φαήλος «ντιντής» Κρανιδιώτης! Το στέλεχος της ΝΔ με την ιδιότητα … «φίλος του προέδρου»


Πούστηδες και παλικάρια … γίνανε μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ!!! Το γνωστό κομπλεξικό νεοστέλεχος του κόμματος, με την ιδιότητα «φίλος του προέδρου», Φαήλος Κρανιδιώτης, ξαναπροκαλεί, και ο κολλητός Αντώνης Σαμαράς τον ξανασώζει…
Ο γνωστός νομικός και πρόεδρος του «Δικτύου 21» ήταν για μια ακόμη φορά αποφασιστικός, σαφής, απόλυτος!!! Πραγματικός τιμονιέρης, καπετάνιος, ηγέτης!!! Τα έβαλε «με την Μύκονο και την Αράχωβα» της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του κόμματος να επιβάλει «σιωπητήριο».
«Σιωπητήριο» επιβεβλημένο, καθώς κινδύνευε η κατάσταση να τεθεί εκτός ελέγχου, αφού το περασμένο τριήμερο, ήταν ιδιαίτερα θερμό με καρφιά, αιχμηρές δηλώσεις, προκλήσεις και ειρωνείες. Γι’ αυτό κι ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε τους πάντες να μη δώσουν συνέχεια στην αντιπαράθεση που προέκυψε, καθώς θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς των διαγραφών.
«Σιωπητήριο» στο κόμμα, για να εξασφαλιστεί η επιστροφή στη ΝΔ όλων των χουντικών, ναζιστών και ρατσιστών που μέχρι σήμερα στεγάζει το ΛΑΟΣ. Ας προσέχουν οι «αγανακτισμένοι», οι «πατριώτες», οι υπερευαίσθητοι δημοκράτες, οι Ελληναράδες και οι κάθε λογής «αντί», μήπως στην προσπάθειά τους να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ και τυφλωμένοι από το πάθος και το φανατισμό, παραδώσουν τη χώρα στα χέρια αδίστακτων καιροσκόπων, προς δόξα της οπισθοδρόμησης και του σκοταδισμού.
Και μην ξεχνάτε ότι το «Δίκτυο 21» θα προσπαθήσει να εκπροσωπηθεί στη νέα βουλή, καθώς ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα είναι υποψήφιος στην Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά!
Α ρε Παπανδρέου τι παλτά φέρνεις στην εξουσία…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου