Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Για την επιλογή της ΔΑΠ ΝΔΦΚ να ταξιδεύει στη Βουλγαρία....


Κάθε χρόνο συνηθίζεται η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ πανελλαδικά να διοργανώνει χειμερινή εκδρομή. Παλαιότερα η Αράχωβα ή κάποιος άλλος χειμερινός προορισμός στην Ελλάδα είχε την τιμητική του. Τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια όμως ως τόπος προορισμού επιλέγεται το Bansko της Βουλγαρίας! Κι αν για κάποιους θεωρείται απλά ένας προορισμός, για φοιτητές που θεωρούνται πολιτικά και εθνικά ευαισθητοποιημένοι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει!

Η αλλαγή νοοτροπίας που ευαγγελιζόμαστε ως νέοι άνθρωποι, ειδικά όσοι ασχολούνται με τα κοινά, δεν μπορεί να έρθει όταν οι ίδιοι επιλέγουμε να στείλουμε τα ευρώ μας στη διπλανή Βουλγαρία, όπως έκαναν επί χρόνια τόσες ελληνικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να ερημώσει η Βόρεια Ελλάδα και η ανεργία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Τι κι αν στη Βουλγαρία είναι θεωρητικά πιο φτηνά ή έχει περισσότερο χιόνι, για μια φοιτητική πολιτική παράταξη που προσδοκά την ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας και την στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μια τέτοια επιλογή σίγουρα δεν την τιμά.

Εύχομαι οι συμφοιτητές μου να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να ξεπεράσουν τα όποια προσωπικά συμφέροντα έχουν με αυτή τους την επιλογή. Γιατί πρέπει από δω και πέρα, όσο μπορούμε να επιλέγουμε Ελλάδα! Το χρωστάμε στις ιδέες μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου