Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 2013 η εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με θέμα «Το νέο παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας» . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Την ημερίδα πλαισίωσαν νέοι ομιλητές οι οποίοι τοποθετηθήκαν στις τρεις θεματικές ενότητες: Παιδεία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο.


Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ανέστης Φίσκας «Η σημερινή  εκδήλωση στέλνει ένα θετικό μήνυμα σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η νέα γενιά παραμένει καθηλωμένη κι άπραγη μπροστά στις εξελίξεις. Ως φοιτητική  παράταξη λοιπόν οφείλουμε να στεκόμαστε με συνέπεια και αποφασιστικότητα δίπλα στον φοιτητή, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του. Προβαίνουμε λοιπόν σε τέτοιου είδους κινήσεις, όπως απαιτεί η φιλοσοφία της οργάνωσής μας¨». Ο Κ. Κότιος, υποψήφιος Διδάκτορας Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής Σχολής, καθησύχασε τους φοιτητές σχετικά με το επαγγελματικό αδιέξοδο που καλούνται να αντιμετωπίσουν και τόνισε ότι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί ο καθένας να ακολουθεί το όνειρό του. Στη συνέχεια ο κ. Μπανιάς διδάκτορας μηχανολόγων μηχανικών προέτρεψε τους νέους να μην φοβηθούν να τολμήσουν και να αποτύχουν. 

Τέλος ο κ. Ταμπακούδης λέκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο οποίος πρότεινε ως λύση την αλλαγή νοοτροπίας μέσω της σωστής παιδείας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την συζήτηση μεταξύ ομιλητών και των φοιτητών καταλήγοντας σε θετικά συμπεράσματα για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου