Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο «δράκος» του Γαλατσίου!

EB9BEE4529AEFFE65F534E0456B0EC60
Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία του «Δράκου» του Γαλατσίου στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς όπου δρούσε.

Πρόκειται για τον 32χρονο Σινάνι Σκελκίμ του Μπουγιάρε και της Ρίτας που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία. Ο 32χρονος αλλοδαπός, που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ από τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την απειλή μαχαιριού βίαζε τις γυναίκες-θύματά του και στη συνέχεια τους άρπαζε κινητά και χρήματα.
Μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τον συλλάβουν βάζοντας ως «δόλωμα» γυναίκες αστυνομικούς.
Όπως ταυτοποιήθηκε ο δράστης έχει βιάσει τουλάχιστον δύο γυναίκες, ενώ η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχουν και περισσότερα θύματα.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωση για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη η κίνηση αυτή «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».α

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου