Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η επιστροφή του Νικήτα


Την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή προαναγγέλλει ο Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Metro». Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και σημερινός επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα, παραδέχεται ότι το κεφάλαιο κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει κλείσει για τον ίδιο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκαλύπτει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πολιτικό μέλλον του, δεν προτίθεται ωστόσο να τις ανακοινώσει προτού τις συζητήσει με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.
Σημειώνει πάντως με έμφαση ότι θα παραμείνει ενεργός στον δήμο της Αθήνας, τα εκλογικά όρια του οποίου συμπίπτουν στις εθνικές εκλογές με την περιφέρεια της Α’ Αθηνών.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν υπουργός Υγείας αλλά και ευρωβουλευτής, ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών στην εκλογική αναμέτρηση του 2004, που σφράγισε τη θριαμβευτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, και την άνοδο του Κώστα Καραμανλή στην πρωθυπουργία.
Τυχόν επάνοδός του στην κεντρική πολιτική σκηνή, θα ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, εκεί όπου βρίσκεται παραδοσιακά ο αντιπρόεδρος του κόμματος και σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης Παπαδήμου, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Παράλληλα, θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία και τη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία και πρώτευσε στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών, όσες φορές ήταν υποψήφια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου