Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Το ξέσπασμα της Βίκυ Σταμάτη: Αρρώστησα από τις πολλές εξωσωματικές για να κάνω παιδί με τον Ακη Τσοχατζόπουλο

«Επιδίωξαν να με εξοντώσουν. Η αποστολή τους εξετελέσθη» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη από τις φυλακές Κορυδαλλού. Με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας και της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη επέστρεψε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο στήθος στις φυλακές Κορυδαλλού.


Σε συνέντευξη της στην Espresso μιλάει για την υγεία της και πως από την παραμυθένια ζωή που της είχε προσφέρει ο Ακης Τσοχατζόπουλος έφτασε να είναι προφυλακισμένη εδώ και 14 μήνες με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η υγεία της κλονίστηκε εξαιτίας της απόφασης της και του πρώην υπουργού να αποκτήσουν παιδί, αφού η κ.Σταμάτη χρειάστηκε όπως αναφέρει χαρακτηριστικά να υποβληθεί σε συνεχείς ορμονοθεραπείες και πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις αν και για πολλά χρόνια το περιβάλλον του συζύγου της δεν του επέτρεπε να αποκτήσει τρίτο παιδί. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ήθελε να μείνει έγκυος αλλά μέχρι το 2000 που παντρεύτηκε το περιβάλλον του πρώην υπουργού δεν τους επέτρεπε να κάνουν παιδί. Ετσι στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εξωσωματικές, οι οποίες την οδήγησαν στην περιπέτεια της υγείας της που περνάει τώρα. Ο γιατρός την προειδοποιούσε «Βίκυ δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για τους μαστούς σου».

Η κ. Σταμάτη τονίζει στη συνέντευξη της «τρία είναι τα πολυτιμότερα πράγματα του ανθρώπου: η οικογένεια του, η υγεία του και η ελευθερία του, εγώ έχασα και τα τρία».
Παράλληλα ξεσπά κατά των δημοσιευμάτων που είναι εναντίον της, αλλά και κατά των κοινωνικών δικτύων όπου οι χρήστες την κατακεραυνώνουν, όπως στο twitter. «Με εκνευρίζει ο ανεξέλεγκτος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το twitter». «Εχω γίνει σάκος του μποξ, έχω δεχθεί ακόμα και ρατσιστικές επιθέσεις». Προσθέτει μάλιστα πως όλα τα δημοσιεύματα για τις σπατάλες χιλιάδων ευρώ σε κουρτίνες και υφάσματα είναι κατασκευασμένα και συκοφαντικά. Είναι ποινικό αδίκημα να έχεις καναπέ στο σπίτι σου;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου