Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η Βόζεμπεργκ “έδειξε” διαγραφές

Eliza-Vozeberg
Η ίδια υπήρξε στο παρελθόν “θύμα” των επιπτώσεων που έχει για έναν βουλευτή η επιλογή του να μην συνταχθεί με τη λεγόμενη “κομματική γραμμή”, και να διαφωνήσει επί μιας σημαντικής ψηφοφορίας στη Βουλή, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την άρνησή της να ψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο επί κυβέρνησης Παπαδήμου, δεν συμμετείχε στις εκλογές του 2012, και έτσι βρέθηκε εκτός Κοινοβουλίου.
Στη συνέχεια, επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία, διατηρώντας την αυτοτέλεια του λόγου της, και ο Αντώνης Σαμαράς της ανέθεσε καθήκοντα Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Συγγρού.
Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό MEGA”, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τη Ράνια Τζίμα “έδειξε” τον δρόμο των διαγραφών για όσους βουλευτές επιλέξουν να μην ψηφίσουν ένα κρίσιμο νομοσχέδιο, που θα βρίσκεται σε ευθεία συσχέτιση με την προσπάθεια της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά να φανεί η Ελλάδα συνεπής στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου