Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Bild: Ο κόσμος λιμοκτονεί και οι πλούσιοι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους

«Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό», λέει ο Αντ.Ρέμος στη γερμανική εφημερίδα - Για την κριτική του στον Σόιμπλε ο τραγουδιστής εξηγεί πως «είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε»...

Απολαμβάνει τον ήλιο της Μυκόνου και επικρίνει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών χωρίς να παίρνει πίσω ούτε μια λέξη. Ο ρεπόρτερ της Bild Πάουλ Ροντσχάιμερ συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο στο τζετ-σετ νησί της Μυκόνου όπου σε μια πρόσφατη συναυλία ο τραγουδιστής είπε «πως αν ο Σόιμπλε μπορούσε να δει πόση σαμπάνια καταναλώνεται εδώ θα μπορούσε να περπατήσει και πάλι».Απόγευμα Κυριακής στο τρέντι εστιατόριο Nammos δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Εδώ το ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνια κοστίζει 120000 ευρώ για να παρακολουθήσεις τον Αντώνη Ρέμο. Καθισμένοι στα τραπέζια του εστιατορίου πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους.  


Σύμφωνα με τη Bild, η «αγελαία» επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε προκάλεσε διεθές ενδιαφέρον. «¨Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Έλληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Έλληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους», γράφει ο Γερμανός δημοσιογράφος. Μιλάω με τον Ρέμο για να τον ρωτήσω τι είχε στον νου του σχετικά με την κριτική του στον Σόιμπλε. Ο Ρέμος λέει πως «είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε. Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό».Και συνεχίζει: «Πολλοί φίλοι μου έχουν πολλά προβλήματα και υποφέρουν. Η Γερμανία μας πούλησε χρήμα πολύ ακριβά». Σχετικά με την επίθεση κατά του Σόιμπλε δεν θέλει να πει κάτι. Υποστηρίζει πως ήταν απλώς συμβολικό. Ο Ρέμος βρίσκει στην παραλία του Nammos πολλούς υποστηρικτές οι οποίο φωτογραφίζονται μαζί του ξανά και ξανά. Ένας από αυτούς λέει «Στην Ελλάδα πολλοί διάσημοι μιλούν. Αυτά που μας έχει κάνει η Γερμανία είναι πολύ τραβηγμένα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου