Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η απάντηση του Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο

Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο υπουργός Άμυνας, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όταν ο κ. Αβραμόπουλος, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναι, εκείνος απάντησε : «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Η απάντηση ήταν άμεση και αποστομωτική : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει άφωνος ο Σκοπιανός δημοσιογράφος.
Τα σκοπιανά ΜΜΕ στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα χαρακτηρίζουν «προσβολή» την καυστική απάντηση που έδωσε Έλληνας υπουργός, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος... βρίζει στο Twitter.
«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.
Αντιδρώντας στην απάντηση του κ. Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του… «Έλληνα Μ@λ@α», κατηγορώντας τον κ. Αβραμόπουλο ότι προσέβαλε τους  «Μακεδόνες».
Πηγή: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου