Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σε ελληνικό κόμμα ο Χατζημαρκάκης!

Νέες αιχμές προς τη Γερμανία άφησε ο ευρωβουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών της Γερμανίας και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, Γιώργος Χατζημαρκάκης, από την Κύπρο, κάνοντας, μάλιστα και μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως τον Οκτώβριο θα ανακοινώσει σε ποιο πολιτικό χώρο της Ελλάδας θα ενταχθεί.
Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στην Λευκωσία, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο κ. Χατζημαρκάκης επέκρινε τους Γερμανούς ότι «έχουν βάλει φωτιά στο ευρωπαϊκό σπίτι».
Ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι πιστεύει στην ανάγκη για ελληνική πολιτιστική επιρροή στα ευρωπαϊκά θέματα και εξήγησε ότι αν θέλει να είναι αυθεντικός και να συνεχίσει την πορεία του στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να το κάνει εκ μέρους της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ελλάδας.
Σε ερώτηση, αν η Κύπρος θα μπορέσει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, απάντησε: «Είμαι αισιόδοξος, αν αλλάξουμε διαρθρωτικά την ευρωπαϊκή πολιτική μέχρι και τον Δεκέμβριο. Αν δεν το κάνουμε, η Κύπρος θα έχει την ίδια μοίρα με την Ελλάδα, ίσως με διαφορετικά στοιχεία, αλλά η πτώση θα είναι πιο έντονη επειδή η εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη έχει φύγει από καταθέτες και επενδυτές".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου