Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ...

Toυ Θάνου Τζήμερου

Καταλαβαίνω την έκπληξη όσων δεν πιστεύουν ότι το ΚΚΕ, το 2013, ετοιμάζεται για εμφύλιο. Το καταλαβαίνω, διότι είναι αδύνατον να το χωρέσει το μυαλό ανθρώπου, με δείκτη ευφυΐας πάνω από 5.

 

Δεν φταίω εγώ όμως που έτσι σκέφτονται οι σύντροφοι, που ονειρεύονται, ακριβώς σαν τους Χρυσαυγίτες, έναν... ανώτερο άνθρωπο. Όπως τον θέλουν αυτοί, όμως. Σαν τον Κουτσούμπα και την Παπαρήγα ή σαν τον "Μίλα ελληνικά ή ψόφα" και την Ουρανία. Δεν ταιριάζεις στο καλούπι; Μαύρο φίδι που σ' έφαγε!

Ξεκινήστε, αγαπητοί, να διαβάζετε τα προγράμματα και τις ιδέες των κομμάτων. Μπορεί να φρίξετε, αλλά πρέπει να φρίξετε. Για να διαπιστώσετε το λόγο για τον οποίο όλο το πολιτικό μας σύστημα κατάντησε τέτοια φρίκη. Για να σας ανοίξει η όρεξη, πάρτε έναν μεζέ από τις θέσεις του ΚΚΕ, όπως διατυπώθηκαν τον Απρίλιο στο Συνέδριό τους. Διαβάστε από το άρθρο 75 και μετά. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Και κάντε και φωτογράφηση οθόνης διότι μπορεί να το κατεβάσουν. Τσούζει η διακοπή της χρηματοδότησης, αν κάποιος τους καταγγείλει και αυτούς ως συμμορία! Να τελειώνουμε με τα φαντάσματα του ολοκληρωτισμού. Εδώ, μαύρα - κόκκινα, χάνεις.

Η συγκεκριμένη εμφυλιοπολεμική αναφορά υπάρχει στο άρθρο 76, 3η παράγραφος: "Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί στην αυ­τοτελή οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε αυτή να συνδεθεί με τον αγώνα για ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης".

http://www.kke.gr/19o_synedrio/oi_theseis_ths_ke_toy_kke_gia_to_19o_synedrio_?act=3&morf=1&tab=1


Ο Θάνος Τζήμερος είναι πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου