Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΥΔΑΠ άνοιξε την αγκαλιά της στους πολύτεκνους

Mr. Vartholomeos_D.S. Poluteknwn
Στο πλαίσιο της στρατηγικής προσέγγισης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, ώστε να προσφέρει “σταγόνες” ανακούφισης από μια καθημερινότητα που εκ των πραγμάτων έχει επιδεινωθεί λόγω των επώδυνων μέτρων του Μνημονίου, η ΕΥΔΑΠ στράφηκε στους πολύτεκνους.

Έτσι σήμερα, ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος είχε συνάντηση στο γραφείο του με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, με τον πρόεδρό του Βασίλη Θεοτοκάτο να επιθυμεί να ευχαριστήσει την ηγεσία της ΕΥΔΑΠ για την πρωτοβουλία της να συνδράμει τους πολύτεκνους με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 60% στους λογαριασμούς ύδρευσης-αποχέτευσης, πέραν του υφιστάμενου πολυτεκνικού τιμολογίου.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η πρωτοβουλία του κ. Βαρθολομαίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πολύτεκνη οικογένεια, λόγω της οικονομικής κρίσης.  Ελπίζουμε το παράδειγμα να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς, αφού δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο ελληνικός πληθυσμός δυστυχώς γηράσκει με επικίνδυνα γοργούς ρυθμούς”.
Η συνάντηση του Αντώνη Βαρθολομαίου με την αντιπροσωπεία των πολυτέκνων, είχε την πρόσθετη στόχευση του να συζητηθούν περαιτέρω τρόποι άμεσης και απτής στήριξής τους, στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου