Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σκιώδη κυβέρνηση ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή

Ένα μαύρο ντοσιέ βρέθηκε στο σπίτι του Χρ. Παππά στα Ιωάννινα, το οποίο μεταξύ άλλων δείχνει την κρυφή ιεραρχία αλλά και σημειώσεις για τη δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής.


Το ντοσιέ έχει τίτλο «Χρυσή Αυγή – Μηνιαίο ιδεολογικό όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου», και περιέχει τέσσερις σελίδες. Ξεκινά με λειτουργικά διοικητικά θέματα και αναφέρει όλη τη διάρθρωση.

Στις σημειώσεις για τη δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης όλα τα υπουργεία αναφέρονται ως Εφορίες ενώ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης είχε τον τίτλο Εφορία Επιβολής, ενώ Εφορία Κράτους είναι το υπουργείο Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Στις σημειώσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αναφέρεται και η οργανική ιεραρχία - διοικητές. Η ιεραρχία ξεκινά με τον Αρχηγό, αμέσως μετά είναι οι Διοικητές, οι Τομεάρχες, οι Πυρηνάρχες, οι Φαλαγγίτες και οι Δόκιμοι.

Μεταξύ άλλων στις σημειώσεις γίνεται αναφορά και στο γραφείο Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων, στο οποίο όπως αναφέρεται, θα πρέπει να προσέξουν ώστε να έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου