Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μπαλλής: Έδινα 25.000 ευρώ το μήνα στην Τζένη Μπαλατσινού!


Ο στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επίσης κατηγορούμενος για τα παράνομα δάνεια της Proton Bank, Κωνσταντίνος Μπαλλής απολογήθηκε στην 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη και αφού... σταύρωσε τον μέχρι πρότινος «ευεργέτη» του, ενέπλεξε και το ζεύγος Κωστόπουλου στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλλής ενέπλεξε στην κατάθεσή του και το όνομα της συζύγου του πάλαι ποτέ μεγαλοεκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου. Ο επιχειρηματίας ανέφερε, όπως αποκάλυψε το fimotro, ενώπιον της ανακρίτριας ότι πλήρωνε 25.000 ευρώ κάθε μήνα «μισθό» στην Τζένη Μπαλατσινού για εταιρεία που του είχε πουλήσει η ίδια!


Πρόκειται για την εταιρεία BEAUTYWORKS, την οποία το ζεύγος Κωστόπουλου ίδρυσε για να απευθυνθεί στο κοινό των εργαζομένων γυναικών με οικογένεια και προέβαλε ως προσωπικό εγχείρημα της κυρίας Μπαλατσινού. Ωστόσο, όταν η εταιρεία άρχισε να παρουσιάζει άνοδο εσόδων το ζεύγος Κωστόπουλου αποφάσισε να την πουλήσει στον τότε συνεργάτη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τον Κώστα Μπαλλή. 

Ο κ. Μπαλλής κατέθετε μέχρι τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στην ανακρίτρια κ. Χατζάκη και υποστήριξε παραθέτοντας στοιχεία ότι ο Λαυρεντιάδης τον εκβίαζε και επιχειρουσε να εκμεταλλευτεί την εν λόγω εταιρεία, ενώ άφησε υπόνοιες ότι οι δοσοληψίες με την σύζυγου του Πέτρου Κωστόπουλου δεν ήταν πάντοτε... πάνω από το τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση, ο... μισθός των 25.000 ευρώ το μήνα στην κυρία Μπαλατσινού που δεν ήταν πλέον ιδιοκτήτρια της εταιρείας εγείρει σοβαρά ερωτηματικά. Ο κ. Μπαλλής στην κατάθεσή του δεν παρέλειψε να εμπλέξει και άλλα ονομάτα επιχειρηματιών των media. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου