Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποσύρθηκαν πάνω από 70.000 πινακίδες αυτοκινήτων

Χιλιάδες αυτοκίνητα και φέτος θα μείνουν στα γκαράζ των ιδιοκτητών τους οι οποίοι σπεύδουν την τελευταία στιγμή να καταθέσουν τις πινακίδες προκειμένου να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...

μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν αποσυρθεί περισσότερες από 70.000 πινακίδες Ι.Χ. και παρουσιάζεται αύξηση κατά 15% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Υπολογίζεται ότι τις δύο τελευταίες ημέρες του έτους θα αποσυρθούν περισσότερες από 10.000 πινακίδες, οπότε συνολικά θα έχουν κατατεθεί στις εφορίες πάνω από 80.000 πινακίδες. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν κατατεθεί 76.370 πινακίδες.


Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που επικρατούσε το αδιαχώρητο στις εφορίες καθώς οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σχημάτιζαν τεράστιες ουρές στα γκισέ για την απόσυρση πινακίδων. Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει ολιγοήμερη παράταση στην προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για να διευκολύνει τους φορολογούμενους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

εφ.ΗΜΕΡΗΣΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου