Τρίτη 19 Απριλίου 2011

H ONNEΔ Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλει την ΕΡΤ για τη μη κάλυψη των εορτών Εξόδου

Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας κατέθεσε στεφάνι φέτος στον Κήπο των Ηρώων και με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την ΕΡΤ για τον τρόπο κάλυψης των Εορτών Εξόδου. Το μήνυμα της Ηρωικής Εξόδου των "Ελεύθερων Πολιορκημένων" του Μεσολογγίου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το Μεσολόγγι αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των Αγώνων για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ελευθερία.

Η Έξοδος των "Ελεύθερων Πολιορκημένων", που συγκλόνισε τον κόσμο, είναι ένας άθλος πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα και θα πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους μας την εθνική ομοψυχία που πρέπει να επιδείξουμε τις δύσκολες αυτές ώρες, προκειμένου να πετύχουμε την «ΕΞΟΔΟ» από την κρίση.

Η χώρα μας χρειάζεται «Πατριώτες» πολιτικούς, που δεν θα διαπραγματεύονται την Εθνικής μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχία. Στην 185η Επέτειο της "Εξόδου" κατέθεσε έπειτα από πολλά χρόνια στεφάνι ως δείγμα σεβασμού στην ιστορική μνήμη των «Ηρώων Ελεύθερων Πολιορκημένων» η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.

Ως ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας θέλουμε να καταγγείλουμε τους Υπευθύνους και την Διοίκηση της «ΕΡΤ» για την μη μετάδοση, μέσα από την «ΚΡΑΤΙΚΗ» τηλεόραση, της παρελάσεως του Εορτασμού της 185ης Επετείου της «Ηρωικής Εξόδου» των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» στο Μεσολόγγι.

Αντιθέτως η «ΕΡΤ» επιλέγει να μεταδίδει με πλήρη κάλυψη τις παρελάσεις όλων των «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ».

Κ.κ. Υπεύθυνοι της «ΕΡΤ» αναλογιστείτε τις Ευθύνες σας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου