Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε ασύγκριτες τιμές

Τις μεγάλες προσφορές για τους φίλους της τεχνολογίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων παρουσίας της στην Ευρώπη συνεχίζει η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn. Από τη Δευτέρα 18 έως και το Σάββατο 24 Απριλίου, η αλυσίδα προσφέρει στους καταναλωτές 1.000 διαφορετικά προϊόντα σε τιμές κόστους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, αποκτώντας προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας στις πλέον χαμηλές τιμές.

Με τη συγκεκριμένη προσφορά, η Saturn συνεχίζει να γιορτάζει την πολυετή της δράση στην Ευρώπη, προσκαλώντας παλιούς και καινούριους φίλους της να γιορτάσουν τα γενέθλιά της μέσα από ιδιαίτερα συμφέρουσες προτάσεις αγοράς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μοναδικά προνομιακά προγράμματα αγορών, θα δώσουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν την κορυφαία εμπειρία που η Saturn προσφέρει, επιλέγοντας μέσα από μια ευρύτατη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε ασύγκριτες τιμές, πάντα σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου