Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Λεμπέσης;

Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 με αρχές του 2000 επικρατούσαν πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά του και την καλλιτεχνική του πορεία. 

Η Δέσποινα Βανδή με το τραγούδι «Κατάλληλες Προϋποθέσεις» έκανε πάταγο και στο ντουέτο εμφανιζόταν ο Γιώργος Λεμπέσης. Επόμενο τραγούδι του «το μωρό μου» ήταν η συνέχεια με τον τραγουδιστή να περιπλανιέται στους δρόμους του Λονδίνου και άλλοτε να τρέχει σε διαφορετική κατεύθυνση.

 

Στη συνέχεια ήρθε η «Εξάρτηση», όπως το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του. 

Δύο χρόνια αργότερα, το 2001, κυκλοφορεί το «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά» και από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, το άλμπουμ γίνεται χρυσό. Σιγά σιγά όμως ο κόσμος άρχισε να μην ανταποκρίνεται στις επόμενες δισκογραφικές του δουλειές τόσο πολύ όσο στις πρώτες δύο. 

 

Ο τραγουδιστής έχει ανοίξει παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο στην Κηφισιά στην Κηφισιά. Στο νηπιαγωγείο διδάσκονται εκτός από ελληνικά και ξένες γλώσσες. 

Ο Γιώργος Λεμπέσης μπορεί να απέχει από τη μουσική, όμως, σύντομα, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν, θα κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και ενδέχεται να επιστρέψει και στις πίστες. 

 

Ο παιδικός σταθμός ήταν όνειρό του και όνειρο της συζύγου του, Σοφίας Τραντίδου και μάλιστα για να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους έχουν δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρουν ακριβώς τι μπορεί να συναντήσουν οι μικροί στο χώρο τους που βρίσκεται στην Κηφισιά.

 

Στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό δίνεται έμφαση στις ξένες γλώσσες αλλά και στη μουσική. 

Άλλωστε, ο τραγουδιστής άρχισε από πολύ μικρός μαθήματα μουσικής και γι’ αυτό θέλει και οι νέοι να μάθουν τι σημαίνει αυτή. Υποστηρίζει μάλιστα ότι καταφέρνει κανείς πολλά πράγματα, όταν υπάρχουν καταξιωμένοι δάσκαλοι για να τον αναλάβουν. Και πιστεύει μάλιστα ότι όσο πιο μικρός ξεκινήσει κάποιος, γίνεται ακόμη πιο εύκολο να αναδείξει το ταλέντο του. Στο χώρο τους δέχονται παιδιά από 2,5 μέχρι 6 ετών και τα προετοιμάζουν για το δημοτικό. Και βέβαια, φροντίζουν να είναι όλα ευχαριστημένα και χαρούμενα μέσα από πολλές δραστηριότητες που έχουν πέραν των μαθησιακών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου