Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ


ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÌÅ ÅÕÑÙÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, με αφορμή τις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων,

Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ δύο γραμματέων Νομαρχιακών Επιτροπών και μελών της Επιτροπής Καταστατικού, η οποία εξέδωσε τις εγκυκλίους σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης των συνέδρων.
Ειδικότερα, οι Γραμματείς των ΝΕ Πειραιά και Β1 Αθήνας κ.κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος προκειμένου να ρωτήσουν «τι γίνεται» με την εκλογή των συνέδρων και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΚΑΠ Γ. Σουλαδάκη και τα μέλη της Επιτροπής Γρ. Φελώνη και Κ. Πανταζή, ενώ παρών ήταν και ο Γραμματέας της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος.
Σύμφωνα με την πλευρά των επισκεπτών, μέλος της Επιτροπής Καταστατικού εξεμάνη με την ενέργεια 75 στελεχών του Κινήματος να συντάξουν κείμενο αμφισβήτησης των διαδικασιών εκλογής των συνέδρων, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης της σύνθεσης του Συνεδρίου, προκειμένου να ελεγχθεί το σώμα από την ηγεσία.
Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πλευρά, το μέλος της Επιτροπής αποκάλεσε «αλήτες» τα 75 στελέχη και στη συνέχεια υπήρξε οξεία φραστική αντιπαράθεση, με τις φωνές να ακούγονται σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.
Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου