Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Live οργασμός μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών-ΒΙΝΤΕΟ

Το είδαμε και αυτό. Μια μητέρα 8 παιδιών η Nadya Suleman, αποφάσισε για χάρη της επιστήμης να έρθει σε οργασμό ζωντανά μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών. Η Nadya, θέλησε να πείσει τον παρουσιαστή της εκπομπής ότι είναι πολυοργασμική και ότι για να νιώσει την υπέρτατη ηδονή, της αρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Οι τηλεθεατές του σόου του Howard Stern, έμειναν έκπληκτοι, όταν την είδαν να σηκώνεται, και να κάθεται σε ένα σκαμνάκι. Άρχισε να τρίβει τους μηρούς της επάνω στο σκαμνί και σε λίγα δευτερόλεπτα...τελείωσε.
Η συγκεκριμένη εκπομπή, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές και αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η αντισυμβατικότητα της. Τώρα θα αναρωτιέστε ποια είναι η Nadya και γιατί την κάλεσε. Η Nadya είχε διχάσει πριν από λίγα χρόνια την ιατρική κοινότητα των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης είχε ζητήσει να κάνει 8 παιδιά. Κάτι που ο γιατρός της το έκανε. ΗNadya γέννησε τότε 8δυμα, αλλά ο γιατρός της διαγράφηκε δια παντός από τον ιατρικό Σύλλογο της Καλιφόρνια.
Η συγκεκριμένη persona, επίσης είχε απασχολήσει κατά καιρούς την κοινή γνώμη των ΗΠΑ, όταν ξεκίνησε να λέει πως θέλει να μοιάσει με την Αντζελίνα Ζολί. Για να το πετύχει έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι εμφανή. Η ομοιότητα όμως με την Τζολί, δεν είναι...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου