Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σ. Θεοδωράκης: Σχολιάζει το "ξύλο" Κασιδιάρη στην Κανέλλη!


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "TV Έθνος" έδωσε ο δημοσιογράφος, απ' όπου ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε την προχωρημένη άποψή του για το "ξύλο" που έπεσε πρόσφατα στην εκπομπή του Παπαδάκη...


Πως είδες τη live μετάδοση της επίθεσης Κασιδιάρη προς την Κανέλλη και τη Δούρου;
Αλήθεια σου λέω, δεν ξαφνιάστηκα. Όποιος παρατηρεί προσεκτικά την κοινωνία έχει δει πολλά χαστούκια και πολλά καταβρέγματα. Το ότι αυτά έγιναν σε ζωντανή μετάδοση δεν τα κάνει περισσότερο οδυνηρά.
Τελκά οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής πρέπει να καλούνται ή όχι στην τηλεόραση;
Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Οι απόψεις τους και οι συμπεριφορές τους πρέπει να βγουν στο φως! Δεν εξαφανίζεις κάποιον επειδή τον βγάζεις από το οπτικό σου πεδίο. Έλεος! Αντιθέτως, ο αποκλεισμός τους πριν τις εκλογές της 6 Μαΐου δημιούργησε το "μύθο" τους. Ο προεκλογικός τους αποκλεισμός επεβλήθη από μια κακώς εννοούμενη πολιτική ορθότητα -«μη μας πουν και φασίστες που τους καλούμε»- και λειτούργησε τελικά υπέρ τους. Γυρνούσαν στις συνοικίες και έλεγαν «εμείς είμαστε στις συνοικίες οι αποκλεισμένοι του συστήματος». Να βγουν, λοιπόν. Όχι για να χαριεντιστούν με τους δημοσιογράφους, αλλά για να αναμετρηθούν. Χωρίς αφορισμούς και κατάρες, όμως, γιατί και αυτό τους ηρωοποιεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου