Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Χαμόγελα, αγκαλιές, ατυχήματα και λαμπερές παρουσίες (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ορκίστηκαν χθες τα 300 μέλη της νέας Βουλής που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Από την τελετή απουσίαζε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο κοινοβούλιο με το iPad του. Ανεβαίνοντας τις σκάλες συναντήθηκε με τον κ. Κωνσταντόπουλοοποίος τον αγκάλιασε εγκάρδια και του ευχήθηκε για το νεογέννητο παιδί του


Μετά της συζύγου του έφτασε για την ορκωμοσία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Ανδρέας Λοβέρδος.
Την κόρη του συνόδευσε στα θεωρεία ο Πύρρος Δήμας. 


Από κοινού με την επίσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής συζυγό του, Ελένη Ζαρούλια πήγε στη Βουλή ο κ. Μιχαλολιάκος. Η κ. Ζαρούλια λίγο πριν πατήσει το κόκκινο χαλί είχε ένα άτυχο συμβάν... Της έσπασε το τακούνι. 


Στα λευκά ήταν ντυμένη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Μόνος του πήγε στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμμανατίδου μπήκε στο κτήριο με δέκα περίπου νεοεκλέγεντες βουλευτές τους οποίους και ξεναγούσε λέγοντας «το σχολικό λεωφορείο έφτασε». Την παράσταση όμως έκλεψαν όλες οι νέες γυναίκες της Βουλής. 


Απόντες από την ορκωμοσία των 300 της Βουλής ήταν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι οποίοι έχουν μεταβεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχουν στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. 

Το παρών δεν έδωσαν επίσης στην ορκωμοσία της Βουλής ούτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά ούτε και ο Κωστής Χατζηδάκης. Απών ήταν επίσης και ο κ. Σταϊκούρας. Οι τρεις υπουργοί εκπροσωπούν την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου