Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Όλη η αλήθεια... τώρα"

Πριν ακόμα μπει για την εγχείρηση στο μάτι του ο Σαμαράς ,σας έγραψα ότι οι γιατροί θα του απαγορεύσουν τουλάχιστον για δύο μήνες τα αεροπορικά ταξίδια. Σήμερα αποκαλύπτονται οι συστάσεις των γιατρών για 40 αταξίδευτες μέρες στον πρωθυπουργό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα το Σάββατο,όταν θα γίνει ο επανέλεγχος του ματιού.
Θα το πω άλλη μία φορά κι ας ακούγομαι υπερβολικός.



Ο λαός επέλεξε μετά από μία δύσκολη εκλογή το Σαμαρά, για να διαπραγματευτεί τη χρεοκοπία της χώρας απέναντι στους Ευρωπαίους. Αν αυτός δε μπορέσει τελικά να ασκήσει το καθήκον που του ανέθεσε ο Ελληνικός λαός,θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση, με δημοκρατικό τρόπο. Κι αυτή δε μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση ούτε ο Παπούλιας, ούτε φυσικά τα κόμματα συμπληρώματα του 12 και του 7%. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...

Τέλος είναι αυτονόητο ότι πρέπει άμεσα ο λαός να πληροφορείται, όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγεία του Πρωθυπουργού. Γιατί θα πρέπει να έχουν στο νου τους τα κέντρα της κυβερνητικής προπαγάνδας,ότι στην εποχή του διαδικτύου, μπορεί κι ένας μαθητής 12 ετών, να πληροφορηθεί και να καταλάβει τι σημαίνει 11 ρωγμές στον αμφιβληστροειδή ενός ανδρός 61 ετών, με υψηλή μυωπία και υψηλότατο στρες!
Ευχαριστώ...


Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος


fimotro.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου