Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Τα σενάρια για τον Μιχελάκη


Μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη ακούστηκε ως επιρκατέστερος για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Συγγρού, που έμεινε κενή λόγω της τοποθέτησης του Ανδρέα Λυκουρέντζου στο αξίωμα του υπουργού Υγείας.

Ο βουλευτής Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, είναι εξαιρετικά αναγνωρίσιμος, στάθηκε ακούραστα στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, και έδωσε σκληρές μάχες με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρείται λοιπόν ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί με απόλυτη επάρκεια στις απαιτήσεις του ρόλου του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, που γίνονται ακόμη πιο σύνθετες, από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Σήμερα ωστόσο, η “Real News” προσθέτει ακόμη ένα σενάριο στο πολιτικό μέλλον του Γιάννη Μιχελάκη. Υποστηρίζοντας ότι θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, που επίσης μένει κενή μετά τη μετακόμηση του άλλοτε Γραμματέα της Ρηγίλλης στην Προεδρία της Βουλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου