Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Δεν μεταβαίνει στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς

Δεν θα μεταβή τελικά στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο έπειτα από την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο δεξί του μάτι. Στη Σύνοδο Κορυφής θα μεταβεί ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν επίσης ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γ. Ζανιάς ο οποίος βρίσκεται ήδη στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
 


Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδοσιάδης, ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία. 

Σημείωσε ωστόσο ότι η κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργούεξελίσσεται ικανοποιητικά και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο.  Στον κ. Σαμαρά συστήθηκε ακινησία για τουλάχιστον μία εβδομάδα, περίοδος που απαιτείται για την πλήρη μετεγχειρητική αποθεραπεία.


Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται από χθες η συζυγός του Γεωργία. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου