Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Ενάντια στο "κόμμα των πολιτικών κομμάτων" και τους ξένους δυνάστες του Ελληνισμού, που δε σεβάστηκαν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες


Οι καρικατούρες της πολιτικής ζωής του τόπου ξαναμετρούν ψήφους στις πλάτες των Ελλήνων. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο 9 μέρες από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ώστε να καταπέσουν πλήρως τα προσωπεία των ηγετών του παλαιοκομματισμού και να αποκαλυφθούν πλήρως οι προθέσεις και ο ρόλος τους.


Παρ' όλο που η χώρα βρίσκεται στην πλέον κρίσιμη κάμπη για τα εθνικά θέματα και την οικονομία και ο κοινωνικός ιστός κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να διαρραγεί, τα κόμματα που τόσα χρόνια κρατούσαν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους και μας έφεραν σε αυτό το σημείο, συνεχίζουν την ανήθικη μικροκομματική τακτική τους και οδηγούν την Ελλάδα πάλι σε εκλογές. Έτσι έχουν μάθει...Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία βράζει από την ύφεση, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα ΟΛΑ τα απο-κόμματα νοιάζονται για το πως θα "έρθουν" στα πράγματα και θα εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους οφέλη.
Έξω από όλο αυτό το σαθρό κατεστημένο, ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ παραμένουν οι Έλληνες Εθνικιστές. Η Χρυσή Αυγή, αν και εξέφρασε το 7% του λαού και 441.000 Έλληνες και Ελληνίδες την στήριξαν με την ψήφο τους, παρέμεινε αποκλεισμένη - ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ - από το "δημοκρατικό" καθεστώς.
Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα παιχνίδια εντυπώσεων και στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός των Χρυσαυγιτών: Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα και Ιδανικά μέχρι την τελική Νίκη.Οι Έλληνες απέδειξαν στις τελευταίες εκλογές πως ξύπνησαν και δεν τρώνε πια κουτόχορτο. Αφού λοιπόν οι πολιτικάντηδες δεν έλαβαν το μήνυμα την πρώτη φορά, τώρα θα το ακούσουν ακόμα πιο οργισμένο και ηχηρό: Χρυσή Αυγή ξανά για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
www.XryshAygh.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου