Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ποιοι φεύγουν από το “Mega”


Σε μεγάλες αλλαγές αναφορικά με το δημοσιογραφικό έμψυχο δυναμικό του φαίνεται ότι προχωρά το «Mega», καθώς αρκετοί γνωστοί συντάκτες του Μεγάλου Καναλιού, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συναινέσουν με τη νέα πολιτική που προωθεί η διεύθυνση, για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων.

Έτσι, ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα της εξόδου, και να αφήσουν πίσω τους μια πολυετή σταδιοδρομία στο «Mega», σχεδόν από την ίδρυση του καναλιού το μακρινό 1989, ή έστω μερικά χρόνια αργότερα.
Όπως καταγράφεται σε ρεπορτάζ των εφημερίδων, μεταξύ των πιο γνωστών ονομάτων δημοσιογράφων του «Mega» που δεν επιθυμούν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας με το κανάλι, και εκ των πραγμάτων οδηγούνται σε διαζύγιο, βρίσκονται οι: Μαρία Καρχιλάκη, Σταμάτης Γιαννίσης, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Θάνος Πασχάλης, Μαίρη Λαμπαδίτη, Αθηνά Κουφοπάνου και Μαργαρίτα Βεργολιά.
Το κυρίαρχο ερώτημα για την «επόμενη μέρα» του «Mega» βέβαια, αφορά στο ποιο ακριβώς θα είναι το πλάνο της διεύθυνσης του σταθμού, προκειμένου, παρά το συμπιεσμένο μπάτζετ, να παραμείνει ανταγωνιστικός, και να διατηρήσει τα πρωτεία στον ενημερωτικό τομέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου