Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κ. Μητσοτάκης: «Να επιστρέψουν όλοι στη Ν.Δ.»


Η Ν.Δ. μπορεί να επανενωθεί με την επιστροφή στελεχών και κομμάτων που στο παρελθόν είχαν διαφοροποιηθεί, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, ενώ υπογραμμίζει ότι υπάρχει χώρος για όλους ακόμη και για τον Γιώργο Καρατζαφερή.


Σημειώνει δε ότι δεν πρέπει να καθυστερήσει η εξέλιξη αυτή ενώ βλέπει πως η νίκη της Ν.Δ. θα εξαρτηθεί από την επανένωση της παράταξης.
« Το θεωρώ απαραίτητο. Και εφικτό. Θα πρέπει όλοι να κάνουν στην άκρη να ξεπεραστούν προσωπικές διαφορές, διότι δε νομίζω ότι υπήρχαν τόσο βαθιές ιδεολογικές διαφορές, η ΝΔ να μπορέσει να επανενωθεί, να επιστρέψουν στη ΝΔ και στελέχη και κομματικοί συσχετισμοί οι οποίοι στο παρελθόν είχαν διαφοροποιηθεί, αλλά είχαν μια ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή και φιλελεύθερη ιδεολογική προσέγγιση. Πιστεύω ότι αυτό είναι απαραίτητο και πρέπει να γίνει πολύ σύντομα, δηλαδή εντός της επόμενης εβδομάδας και να κάνουμε πράξη αυτό που θέλαμε να γίνει εδώ και καιρό την σταδιακή επανένωση της μεγάλης κεντροδεξιάς…», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.
Όσο για την επιστροφή Καρατζαφέρη υπογραμμίζει:
« Γιατί όχι; Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να χωρέσει και ο κος Καρατζαφέρης.
Και αν καταφέρει η κεντροδεξιά να ενωθεί δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση μπορεί να χάσει την πρώτη θέση στις εκλογές…» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου