Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής


Σήμερα την Κυριακή 31/07/2011 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Νομαρχιακή επιτροπή Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου  Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ με τρια θέματα ημερησίας διατάξεως:

  1. Έκπτωση από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής και το αξίωμα του Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου Ν. Μουδανιών κ. Ιορδανίδη Ηλία καθώς και η διαγραφή του από τα μητρώα μελών της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής  λόγω αντικαταστατικής συμπεριφοράς.   
  2. Δήλωση στήριξης του Προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.
  3. Αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικήςπρος την κεντρική διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. αλλά και του κόματος  της Νέας Δημοκρατίας για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα που θα θίγουν και θα εκθέτουν την οργάνωση στον Νομό.

Στο πρώτο θέμα αποφασίστηκε η οριστική έκπτωση του κ. Ιορδονίδη Ηλία από το αξίωμα του αντιπροέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής και από το αξίωμα του Γ.Γ. του Τοπικού Γραφείου Ν. Μουδανιών καθώς επίσης και από τα μητρώα μελών της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ήταν η αντικαταστατική συμπεριφορά του κ. Ιορδανίδη Ηλία όταν προσπάθησε να προκαλέσει εσωκομματικές εκλογές χωρίς να έχει έρθει καμία εγκύκλιος εσωκομματικών εκλογών από την κεντρική διοίκηση. Επίσης διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Νομού περί προκήρυξης εσωκομματικών εκλογών και απέστειλε αίτηση υποψηφιότητας για το αξίωμα του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής, την στιγμή που εκλογές έχουν διεξαχθεί πριν από περίπου έναν χρόνο και η βάση της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής εξέλεξε τον κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ με τριετή θητεία έως ότου διεξαχθούν ξανά εσωκομματικές εκλογές σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στο δεύτερο θέμα η Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής ομόφωνα στηρίζει τον εν’ ενεργεία Πρόεδρο που ψηφίστηκε από την βάση της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.

Στο τρίτο θέμα η Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής ομόφωνα αποφάσισε την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς την κεντρική διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. αλλά και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόποια ζητήματα και δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει κανέναν διορισμένο Πρόεδρο παρά μόνον τον εκλεγμένο Πρόεδρο από την βάση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής κ. Σαλπικτίδη Ι. Αβραάμ.

Με νεότερο δελτίο τύπου θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Γ.Γ. Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Μουδανιών. Έως ότου τελειώσουν οι εν λόγω διαδικασίες τα καθήκοντα του αποπευθέντα Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Μουδανιών θα εκτελεί ο Ειδ. Γραμματέας του Τοπικού Γραφείου.


Από το Γραφείου Τύπου
της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκιδικής   


ΥΓ. Παρά τα προαναφερθέντα, η Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ, σκανδαλωδώς, όχι μόνο δεν προχωράει στη διαγραφή του κ. Ιορδανίδη, αλλά αντίθετα επιθυμεί να το διορίσει, πλέον, και όχι να το εκλέξει, και ως Πρόεδρο. Αλήθεια, τι θέλουν να πετύχουν με αυτές τις τακτικές; Που είναι η ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ που έλεγε εσχάτως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου