Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ο καιρός μέχρι τον 15Αυγούστο

Ο καιρός την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα βορειοανατολικά πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
 
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, πρόσκαιρα στο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Παρασκευή 12-08-2011
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και το βράδυ βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Στην θερμοκρασία θα σημειωθεί μικρή άνοδος κυρίως στα δυτικά.
Σάββατο 13-08-2011
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Κυριακή 14-08-2011 και Δευτέρα 15-08-2011
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η Θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Zougla

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου