Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Το Δεκέμβριο ο καινούργιος Michael Jackson



Ο Michael Jackson επιστρέφει!
Το album που όλοι περιμένουν θα έχει τον τίτλο "Michael" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από την Epic Records με την συνεργασία του Estate Of Michael Jackson

Στο site του Michael Jackson, fans από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τη Δευτέρα στις 8 Νοεμβρίου, το ακυκλοφόρητο κομμάτι "Breaking News", το οποίο θα παίζει για μία εβδομάδα!

Ο Βασιλιάς της Pop έγραφε και ηχογραφούσε τραγούδια παντού συνεχώς, από το σπίτι ενός φίλου του στο New Jersey σε studios στο Las Vegas και το Los Angeles μαζί με μια μικρή ομάδα συνεργατών που είχε επιλέξει. Δεν σταματούσε ποτέ να δημιουργεί και πάντα προετοιμαζόταν για το επόμενο album!
Το κομμάτι "Breaking News", που θα συμπεριλαμβάνεται μαζί με άλλα τραγούδια που δημιούργησε ο Jackson και είχε την επιθυμία να ολοκληρωθούν στο νέο album, ηχογραφήθηκε στο New Jersey το 2007 και πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Οι fans μπορούν να ξεκινήσουν να παραγγέλνουν το album από το www.michaeljackson.com μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Το εξώφυλλο του album απεικονίζει τον Βασιλιά της Pop σε μια ζωγραφιά του Kadir Nelson το 2009. Στην ελαιογραφία, ο Kadir – ο οποίος είναι γνωστός για την αφήγηση μέσα από την τέχνη του- μας ταξιδεύει μέσα από κάποιες σημαντικές στιγμές και κάποια σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του Michael Jackson.
Αποκλειστικό teaser από αυτό το project θα εμφανιστεί στο michaeljackson.com.

www.mediasoup.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου