Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπέβαλλε αίτημα κατάθεσης στη Βουλή του εγγράφου ενδιαφέροντος του Κατάρ για επένδυση στο Ελληνικό, όπως ισχυρίζεται ότι κατέχει ο κ. Παμπούκης. Ο κ.Παμπούκης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους διέψευσε τα περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Κατάρ ισχυριζόμενος ότι έχει έγγραφο από τους Καταριανούς που αποδεικνύει ότι παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον τους για το Εληνικό. Προκύπτει όμως το ερώτημα γιατί δεν το δίνει στη δημοσιότητα. Αναλυτικότερα η ερώτηση του Μ. Βαρβιτσιώτη:
 

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς: Υπουργό Επικρατείας

Θέμα: Κατάθεση στη Βουλή του εγγράφου ενδιαφέροντος του Κατάρ για επένδυση στο Ελληνικό


Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως, βάσει εκτενούς ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, ο Υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για τις επενδύσεις κ. Παμπούκης διέψευσε την απόσυρση επενδυτικού ενδιαφέροντος του Κατάρ για το Ελληνικό, εγείροντας όμως νέα ερωτήματα για τις έγγραφες διαβεβαιώσεις που κατέχει ο ίδιος στα χέρια του.
Συγκεκριμένα ο κ. Παμπούκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι Καταριανοί έχουν επιβεβαιώσει πρόσφατα, προ 15 ημερών, εγγράφως το ενδιαφέρον τους για το Ελληνικό». Κατόπιν των ανωτέρω:

Αιτείται ο κ. Υπουργός:

·         Να  καταθέσει στη Βουλή το έγγραφο διαβεβαίωσης ενδιαφέροντος του Κατάρ για επένδυση στο Ελληνικό.

Ημερομηνία                                                                           Ο Αιτών Βουλευτής


                                                                                         ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου