Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η κόρη του Λάντεν ανατρέπει τα πάντα:"Συνέλαβαν ζωντανό τον Οσάμα και τον εκτέλεσαν ,μπροστά μας"!

Η μαρτυρία της 12 χρονης κόρης του Οσάμα μπιν Λάντεν ανατρέπει το σκηνικό της επιχείσησεις των SEALS στο κρησφύγετο του Πακιστάν.”Συνέλλαβαν τον πατέρα μου ζωντανό και μετά τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια μας”! Παρά το νεαρό της ηλικίας της ....

η μαρτυρία της που προς τις ανακριτικές πακιστανικές αρχές,αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και προφανώς πρέπει να δοθούν νέες απαντήσεις και εξηγήσεις από τις ΗΠΑ,που μέχρι στιγμής υποστηρίζούν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν επιχείρησε -αν και άοπλος- να αντισταθεί και γι΄ αυτό εκτελέστηκε. Οι Times αναδημοσιεύουν τις πληροφορίες από το Πακιστάν, οι οποίες μεταδόθηκαν από το δίκτυο Al-Arabiya. 


Ο Λευκός Οίκος είπε ότι αρχικά Μπιν Λάντεν είχε χρησιμοποιήσει τη σύζυγό του ως ανθρώπινη ασπίδα και ότι ο ίδιος ήταν οπλισμένος. Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αλλά δεν ήταν η σύζυγός του . Και τελικά ο αρχηγός της Αλ-Κάιντα δεν μετέφερε ένα όπλο. Το Al-Arabiya ανέφερε σήμερα ότι η 12χρονη Σάφια Μπιν Λάντεν ήταν μεταξύ των οκτώ γυναικών και παιδιών που ζούσαν στο κρησφύγετο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κόρη του Λάντεν -από τη πέμπτη του γυναίκα- φέρεται να είπε στους ανακριτές της ότι ο πατέρας της σκοτώθηκε κατά την έναρξη της επιχείρησης. 

Το CNN ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος έλαβε φωτογραφίες χθες, συμπεριλαμβανομένων εικόνων της επιδρομής και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ταφής του Μπιν Λάντεν από το USS Carl Vinson. 

Πηγή: onalert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου