Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου στην ΟΝΝΕΔ

Ούτε «αφίσα» δεν αφήνει να πέσει κάτω ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο Αντιπρόεδρος αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στην ΟΝΝΕΔ, εκφράζοντας την ετεροχρονισμένη ενόχλησή του από προεκλογικές αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος με περίσσιο χιούμορ και ειρωνική διάθεση δίνει θερμά συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ για την αφίσα που τον απεικονίζει φιμωμένο με μια γαλάζια κορδέλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε Βαρτζόπουλε Δημήτρη (Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης) και αγαπητέ κύριε Γρομπανόπουλε Στράτο (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης), επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την αφίσα με την οποία κάνετε την προεκλογική σας εκστρατεία στον κατεξοχήν χώρο ελεύθερης διατύπωσης ιδεών και απόψεων, που είναι το Πανεπιστήμιο και η οποία με εμφανίζει φιμωμένο με μια γαλάζια πλαστική ταινία.

Επίσης, θέλω να σας συγχαρώ για το χιούμορ σας, γιατί βασικά συνθήματα της εκστρατείας σας είναι η ελεύθερη έκφραση των απόψεων και η συμμετοχή στα κοινά, πράγμα που προϋποθέτει, όπως όλοι γνωρίζουμε, την δια της βίας φίμωση όλων όσοι διατυπώνουν απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνούμε.

Η πνευματική και πολιτική σας παραγωγή με γεμίζει «ελπίδες» για το μέλλον της χώρας και προεξοφλεί την ενίσχυση κάποιου κόμματος, το οποίο, όμως, δεν είναι η κακομοίρα η ΝΔ του κ. Α. Σαμαρά, αλλά ο εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, στον οποίο ήδη ανήκετε χωρίς να το γνωρίζετε».

Το ερώτημα όμως είναι πώς δεν κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάγκαλος...

Πηγή: newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου